Webáruház » CCT.hu

Főoldal
[ Főoldal ]
[ ]

Ügyfél

Copy-Comp-Tel Kft.

A projekt

 

Manapság az egyik legnépszerűbb témakör a webáruházak között a műszaki cikkek. Ennek az egyik hozománya, hogy igen nagy a verseny ebben a szektorban. Azt gondoljuk, hogy ha valaki egy ilyen témájú webshopot nem tud igazán lelkiismeretesen menedzselni, akkor hamar eltörpül a többiek mellett. Egy sokadik, ugyanarra a kaptafára felhúzott webáruházzal egy telített piacon nehéz eredményeket elérni.

 

Éppen ezért döntött úgy ügyfelünk, hogy a Copy-Comp-Tel webáruházat velünk készítteti el. Az oldal tulajdonosa már a fejlesztés alatt is jópár saját ötletet „dobott be”, amivel több tud lenni versenytársaitól, illetve azóta is több új fejlesztést bízott ránk.

Az oldal egy jól átgondolt felülettel nyit: a fejlécben egy animált banner tájékoztatja a látogatókat a legfontosabb információkról, akciókról. A webáruházat ezen felül egy rendszeresen frissített hírfolyam teszi élővé, amelyben valóban sok hasznos bejegyzést lapozhatnak az érdeklődők. A hírek alatt az akciós és leggyakrabban megvásárolt termékek kerülnek felsorolásra, melyek közül azonnal válogathat a látogató.

Ahogy azt már más referenciánknál is említettük, egy ilyen áruház esszenciája webfejlesztési szemmel nézve még csak nem is az a felület, amit a weboldal látogatói találkoznak. Sokkal inkább az működés, ami a webshop mögött meghúzódik. Gondoljunk csak bele, hogyan lehet egy több ezer terméket kínáló áruházban az árakat könnyedén karbantartani. Hogyan érhető el az, hogy egy termék adatlapja informatív legyen? Hogyan oldható meg, hogy a termékek adatlapján egy gondosan megszerkesztett ismertető mellett több, jó minőségű fotót is társítani tudjanak? Ilyen és ehhez hasonló funkciók szorgos fejlesztésének eredménye a cct.hu.

Ugrás a weboldalra »
Kérjen ajánlatot »