Tárhely - webhostingDomain: 2.500 Ft + Áfa / év
Domain: 5.000 Ft + Áfa / év
Domain: 5.000 Ft + Áfa / év
Domain regisztrációra ajánlatot küldünk
E-mail tárhely: 4.900 Ft + Áfa / év
Tárhely: 9.900 Ft + Áfa / év

Igényeljen webtárhelyet egyszerűen:

* A migrációhoz előzetesen fel kell mérnünk a korábbi weboldal jellemzőit. Ha nincs különösebb komplikáció, akkor ezt valóban díjmentesen tudjuk vállalni. Egyéb esetekben erre előzetesen ajánlatot adunk.

Webhosting

Főbb technikai tudnivalók:

Ez is érdekes lehet:

Domain regisztráció »

További információk:

Ahogyan cégünk minden egyes szolgáltatásánál, a webtárhely üzemeltetésnél is az a legfontosabb szempont számunkra, hogy Ön maximálisan elégedett legyen – ennek érdekében biztonságos, funkciókban gazdag tárhelyet kínálunk az Ön weboldala(i) számára, s minden felmerülő kérdés, kérés esetében 0-24-ben rendelkezésére állunk!

Mi nem a tömeget szolgáljuk ki, egyénre szabott megoldásokban gondolkozunk. Barátságos, kellemes légkörben fogadjuk Önt, s minden technikai támogatást megadunk ahhoz, hogy Ön is megtapasztalhassa a stabil webhosting előnyeit!

Biztos alapokon álló weboldal stabil tárhellyel!

A webtárhely szolgáltatás az internet világában született meg, célja, hogy egy kiszolgáló szerver erőforrásait több felhasználó (weboldal tulajdonos) között osszák el a szolgáltatók. A felhasználók tárhelyeket foglalnak el, amelynek tartalma domain néven érhető el.

Weboldala létrejöttének kvázi legelső fázisai a domain regisztráció, illetve a tárhelyfoglalás. A weboldal és a tárhely „kapcsolata” olyan, mint egy épületé és annak alapjáé: ahogyan egy időtálló, stabil ingatlan sem készülhet el biztonságos alap nélkül, úgy az Ön weboldalát működtető tárhelynek (illetve az azt magában foglaló szervernek) is rejtett veszélyektől mentesnek, biztosnak kell lennie! Cégünk saját szerverén csak ügyfeleink honlapjai foglalnak helyet, ezáltal nálunk nincs szerverterhelés, ami nehézségeket okozna ügyfeleinknek. Mi nem tárolunk keretrendszereket is magában foglaló, könnyen törhető felületeket sem. Csak a tiszta megoldásokban bízunk!

Webtárhely szolgáltatásunk keretében egyedi fejlesztésű adminisztrációs rendszert nyújtunk Önnek, amelynek köszönhetően Ön is kezelni tudja weboldalát, bármikor módosíthatja annak tartalmát, SMTP szerveren keresztül kimenő levelezéseit is koordinálhatja stb. Készséggel várjuk egyéni igényeit, elképzeléseit is – számunkra nincs lehetetlen!

Kérdése, felvetése, problémája van? Ránk mindig számíthat!

„Nem megy” a weboldala? Probléma lépett fel az admin felülettel? Nem kapják meg ügyfelei az automatikus leveleket? Ossza meg velünk, s mi azonnal segítségére sietünk! Elhivatottságunk és szakmai alázatunk mellett egyik legnagyobb erényünknek tartjuk, hogy teljes körű támogatási rendszerrel tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket!

Nálunk, a WebDebnél családias légkör fogadja Önt, s minden szükséges információt, javaslatot, tanácsot emberi nyelven közlünk Önnel. Nincsenek kiskapuk, mi funkcióiban és biztonságosságában is tiszta tárhely megoldással várjuk Önt, hogy üzlete sikerének semmi sem szabhasson gátat!

Egyszerűen, gyorsan:

Kérdés esetén:

tarhely@webdeb.hu

+36 30 4509705

Ez is érdekes lehet:

© 2006 - 2024 WebDeb Minden jog fenntartva
WebDeb - ahol a weblapok születnek
Készítette:
Lap tetejére